Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Tρελές αναζητήσεις στο Google!

Τρελές και παράξενες αναζητήσεις Είναι γνωστό ότι οι μηχανές αναζήτησης βοηθούν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες να βρουν το …
δρόμο τους στο αχανές ίντερνετ.
Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να πληκτρολογήσει τη λέξη ή τις λέξεις που θέλει να περιέχει το κείμενο ή η εικόνα που ψάχνει και με ένα κλικ του ποντικιού να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλει.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που οι χρήστες ψάχνουν κάτι εντελώς ασυνήθιστο ή παράξενο. Οι υπεύθυνοι της μηχανής αναζήτησης της ιστοσελίδας του βρετανικού δικτύου BBC κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, συγκέντρωσαν μερικές από τις πιο τρελές και παράξενες αναζητήσεις που έκαναν οι διάφοροι χρήστες της μηχανής οι οποίες προκαλούν πραγματικά γέλιο.

«Τι είναι σκύλος;»

Σε σύνολο άνω των 277 εκατομμυρίων αναζητήσεων οι πιο δημοφιλείς λέξεις ήταν: παιχνίδια, Χάρι Πότερ και Ολυμπιακοί Αγώνες. Αυτές ήταν ίσως οι πιο αναμενόμενες και λογικές αναζητήσεις καθώς είναι γνωστό ότι πολλοί χρήστες μπαίνουν στο ίντερνετ για να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και να βρουν ειδήσεις για θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, υπήρξαν και πολλές παράξενες ερωτήσεις μεταξύ των οποίων οι ερωτήσεις: «Τι είναι σκύλος;» και «Πώς λέμε μπάσκετ;».
Αν και οι μηχανές αναζήτησης λειτουργούν με το συνδυασμό λέξεων που βρίσκονται σε διάφορες ιστοσελίδες, υπάρχουν πολλοί χρήστες που το αγνοούν και πληκτρολογούν διάφορες ερωτήσεις ευελπιστώντας να πάρουν μία απάντηση από το ίντερνετ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις πιο παράξενες και αστείες ερωτήσεις που υπέβαλαν διάφοροι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης του BBC:

- Πώς μπορώ να διπλώσω μία χαρτοπετσέτα για να μοιάζει με μπότα ξωτικού;

- Πώς μπορώ να γράψω ένα γράμμα στα Γαλλικά;

- Τι είναι καλύτερο; Να κάνω πολυήμερες διακοπές μία φορά το χρόνο ή να παίρνω πολλές μικρές άδειες κατά τη διάρκεια του έτους;

- Τι είναι αυτό που κάνει τόσο σπουδαίους τους Ελβετούς;

- Ποιος είναι ο αριθμός 4 στο νούμερο 40052308090;

- Τι χαμπάρια;

tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...