Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Εύκολο sorbet με φράουλες και τεκίλα

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/a0918d8917ae3e4a88a87d58eb078725_M.jpg

Δοκιμάστε αυτό το sorbet με αλκοόλιδανικό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού μετά τη θάλασσα...


Υλικά


250 γραμμάρια φράουλες
60 γραμμάρια ζάχαρη
90 ml τεκίλα
Χυμός από 1 lime


Εκτέλεση


1. Κόψτε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και αφαιρέστε τα κοτσάνια.
2. Καλύψτε τις φράουλες με τη ζάχαρη, την τεκίλα και το χυμό από το lime σε ένα μπολ και αφήστε το καλυμμένο με διαφανή μεμβράνη τη νύχτα στο ψυγείο.
3. Χτυπήστε το περιεχόμενο του μπολ στο μπλέντερ και χύστε το σε ένα μπολ παγωτού.
4. Βάλτε το μείγμα στην κατάψυξη και ανά μία ώρα αναμείξτε το με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα συμπαγές sorbet.
5. Λίγο πριν σερβίρετε αφαιρέστε το από την κατάψυξη και συνοδέψτε το μαζί με ένα επιπλέον σφηνάκι τεκίλα.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...