Δοκιμάστε αυτό το sorbet με αλκοόλιδανικό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού μετά τη θάλασσα...
60 γραμμάρια ζάχαρη
90 ml τεκίλα
Χυμός από 1 lime
Εκτέλεση
1. Κόψτε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και αφαιρέστε τα κοτσάνια.
2. Καλύψτε τις φράουλες με τη ζάχαρη, την τεκίλα και το χυμό από το lime σε ένα μπολ και αφήστε το καλυμμένο με διαφανή μεμβράνη τη νύχτα στο ψυγείο.
3. Χτυπήστε το περιεχόμενο του μπολ στο μπλέντερ και χύστε το σε ένα μπολ παγωτού.
4. Βάλτε το μείγμα στην κατάψυξη και ανά μία ώρα αναμείξτε το με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα συμπαγές sorbet.
5. Λίγο πριν σερβίρετε αφαιρέστε το από την κατάψυξη και συνοδέψτε το μαζί με ένα επιπλέον σφηνάκι τεκίλα.
queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου