Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

VIDEO: Ο Μπαμπούλας πάει πανεπιστήμιο

Έντεκα χρόνια μετά τη μαζική επιτυχία του «Μοnsters Inc», η Pixar μάς κάνει το χατίρι ετοιμάζοντας αυτή τη φορά...

όχι το σίκουελ, αλλά το πρίκουελ της αγαπημένης ταινίας. Το «Monsters University» μας μεταφέρει στα φοιτητικά χρόνια του Μάικ και του Σάλι, στο University of Fear, τότε που οι δυο τους ήταν κάθε άλλο παρά κολλητοί.


Για την προώθηση της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες σε ένα χρόνο από τώρα, στις 13 Ιουνίου 2012, κυκλοφόρησαν όχι ένα ούτε δύο, αλλά τέσσερα διασκεδαστικά teasers. Σε αυτά βλέπουμε τις φάρσες και τα πειράγματα του ενός προς τον άλλον, τα πάρτι και τις διασκεδαστικές στιγμές αυτών και των φίλων τους στο πανεπιστήμιο.


Αναμφίβολα, τόσο η Pixar όσο και οι εταιρείες διανομής χτύπησαν χρυσάφι με το πρίκουελ της ταινίας, καθώς προβλέπεται πως θα φέρει θύελλα κόσμου στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το «Μonsters Inc» ήταν από τους πρωτοστάτες των ταινιών κινουμένων σχεδίων που επανέφεραν στη μόδα τα φιλμ του είδους.

Στα ηνία της σκηνοθεσίας βρίσκεται αυτή τη φορά ο Νταν Σκάνλον, ενώ οι Μπίλι Κρίσταλ (Μάικ), Τζον Γκούντμαν (Σάλι) και Στιβ Μπουσέμι (Ράνταλ Μπογκς) έχουν αναλάβει τις φωνές των κεντρικών ηρώων.


e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...