Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

6+1 εξαιρετικά παχυντικά ποτά!


Πολλοί είναι οι μύθοι γύρω από το πόσο ή ποια ποτά παχαίνουν, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρονται στο περίφημο…
μπιροκοίλι. Αρχής γενομένης, λοιπόν, από αυτό, η μπίρα δεν περιλαμβάνεται καν μέσα στα «παχυντικά» ποτά, ενώ λίγο κρασάκι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν… θερμιδικά!





1. Long Island Iced Tea



Πρώτο στη λίστα των πιο «παχυντικών» ποτών, το Long Island Iced Tea είναι ένα μείγμα από πέντε διαφορετικά αλκοολούχα ποτά (τεκίλα, ρούμι, βότκα, τζιν και triple sec), γεγονός που το «φορτώνει» μόλις με 780 θερμίδες!

2. Μαργαρίτα



Αγαπημένο ποτό κυρίως του γυναικείου φύλου που καλό θα ήταν να αναθεωρήσει ή τουλάχιστον να περιορίζεται στο ένα τη φορά! Γιατί 740 περίπου θερμίδες δεν είναι και λίγο πράγμα, για τις κυρίες που… σέβονται τον εαυτό τους!

3. Pina Colada



Με 664 θερμίδες δεν γνωρίζω ακριβώς πόσες ώρες γυμναστικής χρειάζονται μετά για να τις κάψετε! Το γεγονός και μόνο ότι περιέχει γάλα καρύδας αλλά και πρόσθετα γλυκαντικά είναι αρκετό για να εκτοξευτούν οι θερμίδες του στα ύψη.

4. Chocotinis



Από το το όνομά του και μόνο μπορείτε να μαντέψετε ότι περιέχει γάλα και σοκολάτα ανακατεμένα με λίγο αλκοόλ. Μπορεί να είναι ένα νόστιμο και «εμφανίσιμο» ποτό, όμως οι 438 θερμίδες του είναι μάλλον απαγορευτικές!

5. White Russian



Περιέχει γάλα, και μάλιστα πλήρες, για καλύτερη γεύση, ενώ οι θερμίδες του υπολογίζονται περίπου στις 425. Αν και δεν είναι για… χόρταση, καλύτερα να παραμείνετε στο ένα ποτηράκι.

6. Mai Tai



Ένα μείγμα από δύο είδη ρούμι, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι περιέχει επίσης κρέμα αμυγδάλου, χυμό ανανά και διάφορες γλυκαντικές ουσίες. Το αποτέλεσμα; Ο συνολικός αριθμός των 300 θερμίδων.

7. Σαμπάνια


Παράγεται από υψηλής ποιότητας σταφύλια μετά από μια έντονη διαδικασία που περιλαμβάνει ανάμειξη-ζύμωση-ανακίνηση, και έχει ένα σύνολο 250 θερμίδων, ενώ όσα κοκτέιλ περιέχουν σαμπάνια χτυπούν «κόκκινο» στις θερμίδες.

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...