Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Θέσεις εργασίας στο Παρίσι με αφεντικό τον… Μίκι Μάους


Η οικονομική κρίση και η ανάγκη των νέων να φύγουν για το εξωτερικό έκανε 500 Έλληνες να αναζητήσουν την τύχη τους στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Ντίσνεϊλαντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες 500 βιογραφικά από την χώρα μας δέχθηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Το πρωί του Σαββάτου σε έναν πολυχώρο στα Κάτω Πετράλωνα συγκεντρώθηκαν 135 υποψήφιοι εργαζόμενοι για να περάσουν από συνέντευξη, αναφέρει το star.gr

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ηλικίας 25 έως 30 ετών και βασική προϋπόθεση ήταν να γνωρίζουν πολύ καλά γαλλικά και αγγλικά!

Μάλιστα η εταιρεία προσφέρει, εκτός από τον μισθό, και διαμονή με συγκατοίκηση στις εστίες με κόστος 10 ευρώ ημερησίως, καθώς και γεύμα στα ειδικά εστιατόρια με κόστος 3-5 ευρώ!

Τα έξοδα μετακίνησης από και προς το Παρίσι αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Ντίσνεϊλαντ.

Πάντως, οι υπεύθυνοι τις επόμενες εβδομάδες θα αναζητήσουν εργαζομένους και από το Λονδίνο, τη Μαδρίτη και τη Ρώμη.

Οι Έλληνες που θα φτιάξουν τη βαλίτσα τους και θα ταξιδέψουν στο Παρίσι, θα απασχοληθούν σε συγκεκριμένα πόστα. Όπως στους τομείς της φιλοξενίας, της υποδοχής και της εκπροσώπησης, σερβιτόροι, υπεύθυνοι μπαρ, τραπεζοκόμοι, στον τομέα της τροφοδοσίας αλλά και στην καθαριότητα και το τηλεφωνικό κέντρο.

Οι συμβάσεις αφορούν περιόδους κατά τις οποίες βουλιάζει η Ντίσνεϊλαντ, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι!

Ο αριθμός των εργαζομένων που τελικά θα προσληφθούν θα είναι γύρω στους 100.

Μια νεαρή κοπέλα που βρέθηκε στα Πετράλωνα για να δώσει συνέντευξη δήλωσε σε εφημερίδα: «Είναι πρόκληση μια δουλειά στο εξωτερικό και είναι λογικό οι νέοι άνθρωποι, όπως εμείς να βρουν έξω εργασία, μιας και εδώ δεν υπάρχει μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...