Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Διαγωνισμός καλύτερης... γενειάδας! (φώτος!)

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο Lancaster , τα πράγματα είναι εγγυημένο ότι θα είναι αρκετά..
. "τριχωτά".

Η πόλη είναι η τοποθεσία τους δεύτερου εθνικού ετήσιου Πρωταθλήματος για γένια και μουστάκια και περίπου 200 υπότροφοι θα διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες: Μουστάκια, Μερική γενειάδα, (όπως φαβορίτες, goatees κτλ), Πλήρης γενειάδα καλλωπισμένη, Πλήρης γενειάδα φυσική και την... ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία Freestyle στην οποία οτιδήποτε μπορεί να συμμετέχει. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Phil Olsen, ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας Γενειάδας των ΗΠΑ, μια οργάνωση για άτομα με γενειάδες από όλη τη χώρα, και περιμένει ως ανταγωνισμό τριχωτούς άντρες από τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά να ανταγωνιστούν για το αξίας $ 5.000 σε μετρητά έπαθλο και τα υπόλοιπα βραβεία που προσφέρονται στην εκδήλωση.

Και ενώ θα μπορούσε να υποτεθεί ότι οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους θα είναι άντρες, ο Olsen δεν αποκλείει συμμετέχοντες και των δύο φύλων. "Όπως είπα, δεν κάνουμε αποκλεισμούς. Εμείς δεν ελέγχουμε για το φύλο", δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. "Έχουμε αρκετά να κάνουμε ήδη." Ο Olsen έγινε για πρώτη φορά υπέρμαχος της Αμερικής για αυτό που αποκαλεί άθλημα του "bearding" το1999 όταν παρακολούθησε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γενειάδας στηνYspad της Σουηδίας, και είδε ότι οι ΗΠΑ "υποεκπροσωπούνταν."

Αυτό έκανε τον Olsen να χάσει την μεγάλη ιδέα που είχε για την Αμερική, και έτσι αποφάσισε να κάνει την Αμερική πιο δυνατή στο "άθλημα" του "bearding". Μέχρι το 2003, ήταν μερικής απασχόλησης κριτής από τη λίμνη Tahoe, Καλιφόρνια, οργανώνοντας τουρνουά χρησιμοποιώντας κριτήρια βαθμολόγησης παρόμοια με πατινάζ στον πάγο ή γυμναστική. Πέρυσι ήταν το πρώτο έτος των εθνικών πρωταθλημάτων, και πήρε μεγάλη ώθηση όταν το ανεξάρτητο κανάλι Κινηματογράφου έβγαλε το "Οι πόλεμοι Whisker," σειρά ντοκιμαντέρ σε εφτά επεισόδια για τις προσπάθειές του Olsen.

Καθ όλη αυτήν την διάρκεια ήταν μεγάλος υποστηρικτής των γενειάδων, αλλά λέει ότι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ξέρουν ότι οι γενειάδες δεν είναι ακριβώς παιχνιδάκι. "Υπάρχουν περισσότερα για το bearding από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί", είπε. "Χρειάζεται πολλή ικανότητα για να είναι το μούσι έτοιμο για τον ανταγωνισμό. Αλλά, όπως με όλα, οι άνθρωποι με καλά γονίδια έχουν μια καλύτερη τύχη. Μερικοί άνθρωποι το έχουν πάρει τους γονείς τους και έτσι εύκολα μπορούν να αναπτύξουν μια καλή γενειάδα, όπως ακριβώς και οι καλαθοσφαιριστές που είναι ψηλότεροι και έχουν ένα πλεονέκτημα.

" Αλλά θέλει σίγουρα δουλειά, σύμφωνα με τον John Myatt, ένα διαγωνιζόμενο Bearder στο Λος Άντζελες, ο οποίος ήρθε δεύτερος πριν λίγο καιρό φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τροντχάιμ, της Νορβηγίας, στην κατηγορία μερικής γενειάδας για "Βέρντι", δηλαδή μια σύντομη, στρογγυλεμένη γενειάδα .

"Κάνω πολλή περιποίηση", είπε. "Τρώω υγιεινά, χρησιμοποιώ σαμπουάν και κοντίσιονερ καθημερινά. Πιστεύω ότι αν έχετε μια υγιεινή διατροφή, θα έχετε υγιή μαλλιά. Η τρίχα του προσώπου μου είναι λίγο λιπαρή, αλλά κρατάει καλά."

tsekouratoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...