Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Γιατί πηγαίνουμε διακοπές και δεν χαλαρώνουμε καθόλου;

Αυτή τη φορά, πάρτε το αλλιώς!
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, η πίεση μεγάλη και όλοι γνωρίζουμε πόσο δυσάρεστο είναι να μην μπορεί κανείς να χαλαρώσει, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές (αν είστε τυχεροί και πάτε αυτό το καλοκαίρι διακοπές).

Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε όταν είστε στις διακοπές; Σκέφτεστε τη δουλειά σας ή τους στριφνούς ανθρώπους που δυσκολεύουν τη ζωή σας; Βάλτε ένα τέλος σε αυτό!
Βάλτε προτεραιότητες πριν φύγετε, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές. Αν έχετε ξεκαθαρίσει τις βασικές και κυριότερες, οι υπόλοιπες μπορούν ενδεχομένως να περιμένουν.

Κλείστε το κινητό σας και σταματήστε να απαντάτε στα e-mail. Μη μιλάτε με συναδέλφους, ούτε με το αφεντικό σας, γιατί αυτό δεν είναι διακοπές. Ενημερώστε τις μέρες που θα λείπετε και ζητήστε τους να μη σας απασχολήσουν στις διακοπές σας, αν δεν είναι κάτι επείγον. Μην προσπαθείτε να λύσετε προβλήματα της δουλειάς και μη σκέφτεστε όσα έχουν μείνει πίσω.

Μην πιάνεστε από λεπτομέρειες: αν μια μέρα δεν έχει ήλιο στο νησί που είστε, χαμογελάστε – είστε σε νησί κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό!

Μικρές –ή και μεγαλύτερες– αναποδιές συμβαίνουν σε όλα τα ταξίδια, να το θυμάστε! Χαλαρώστε και πιείτε μία ακόμη μπίρα.

Κάντε πράγματα που δεν κάνετε στην πόλη, όπως καταδύσεις, περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους.

Μην ακολουθείτε το πρόγραμμα κανενός – κάντε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε, όποτε το θέλετε.

Καλή ξεκούραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...